جمعه, ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
»   آخرین خبرها, خبر داغ, سیرجان, گزارش  »   مردم دارستان سیرجان از بی‌کیفیتی نان رنج می‌برند
262 بازدید
۳ دی ۱۳۹۵ , ساعت ۲۱:۴۳

مردم دارستان سیرجان از بی‌کیفیتی نان رنج می‌برند

گاهی از تنور هم که خارج می‌شود همان جلوی پیشخوان نانوایی، بیات است. برای یک روز هم قابل استفاده نیست و اگرتاشب بماند باید خوراک دام‌ها شود؛  این حرف ها را حمید از اهالی دارستان می گوید. صحبت هایی که باعث شد در این خصوص گزارشی تهیه کنیم.
نان های که یا خام است یا سوخته
سجاد در خصوص کیفیت نان دارستان می گوید: یک روز بی نمک و روز دیگر شور، سوخته و یا خام است.
طی چند مرحله بازدید صنف از این نانوایی اعلام شد برای پختن نان از زردچوبه استفاده نشود اما کو گوش شنوا! بارها به دلیل بی کیفیتی نان و رعایت نکردن موارد بهداشتی جریمه شده‌اند اما همچنان کارخودشان را انجام می دهند و توجهی به تذکرات صنف و حرف های مردم ندارند.
وی ادامه می‌دهد: کاش مسوولین سرزده به این نانوایی مراجعه کرده و خمیر نان را وزن می کردند تا از کمیت و کیفیت نانی که به دست مردم می‌رسد با خبر شوند. نان به گونه ای است که پس از گذشت یک الی دو ساعت قابل خوردن نیست و بیشتر شباهت به لاستیک دارد تا نان.

03034-nan

روستای دارستان فقط دو نانوایی دارد
رسول از دیگر اهالی دارستان می گوید: یکی از دلایل بی کیفیتی نان آرد نامرغوب است او اعتقاد دارد سبوس گندم را جدا می‌کنند.

وی می‌گوید: آرد بدون سبوس است و علاوه بر این، به نظر می‌رسد نه تنها نمی‌گذارند خمیر ترش شود بلکه از خمیرمایه فوری و جوش شیرین استفاده می‌کنند که به معده ی انسان آسیب وارد می شود.

رسول در ادامه می‌گوید: روستای دارستان فقط دو نانوایی دارد که وضعیت هر دو به همین شکل است و مجبوریم همه سختی های مسافت راه را تحمل کنیم و نان مورد نیاز خود را از شهر تهیه کنم.

علی نیر در رابطه با کیفیت بد نان گفت: نانوایی‌های این روستا نیاز به رسیدگی دارند، یا کیفیت نان را اصلاح کنند یا یک نانوایی دیگر با کیفیت راه اندازی کنند. متاسفانه مالکین این دو نانوائی با هم نسبت فامیلی دارند و از آنجا که اکثر مشتری‌های نانوایی، صاحبان باغ‌ها هستند و نان را برای کارگران خود خریداری می کنند، کاری  به کیفیت نان ندارند.
وی می‌افزاید: وقتی به متصدیان این دو نانوایی تذکر داده می شود حدود دو هفته کیفیت و کمیت نان بالا می رود و زمانی که به قول معروف” آبها از آسیاب افتاد، می شود همان آش و همان کاسه!

در باب تخلفات نان هیچ ملاحظه‌ای نخواهیم کرد

بخشدار گلستان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: بخشی ازنگرانی‌های مردم بجا است اما درخصوص کیفیت پایین نان، عواملی همچون کیفیت آرد و خطای انسانی وجود داردکه بخشداری گلستان با بکارگیری یکی ازکارکنان بخشداری بعنوان بازرس نانوایی ها کارنظارت برعملکرد این صنف را به صورت منظم انجام وموارد تخلف را ثبت وبه شورای آرد و نان وشرکت غله گزارش می ‌دهد.

مجید زنداقطاعی افزود: تا کنون جلسات متعددی نیز با مسوولین ذی ربط و متصدیان نانوایی ها برگزار گردیده وموارد مربوطه را تذکر داده ایم و همچنین به محض دریافت شکایت از سوی مردم سریعا اقدام لازم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: درخواستی که ازاهالی داریم این است که به محض مشاهده هرگونه تخلف اعم ازمسایل بهداشتی،کیفیت نان، عدم رعایت ساعات پخت و…سریع به دهیاری وبخشداری گزارش دهند تا دراسرع وقت اقدامات قانونی صورت گیرد.

بخشدار گلستان در پایان گفت: در باب تخلفات نان به عنوان قوت غالب مردم هیچ ملاحظه ای نخواهیم کرد.

 

منبع:نسیم امید

 

 

مطالب مرتبط:

  • اوقات شرعی

  • آب و هوا

    سیـــــرجـــــان
    مرداد ۶, ۱۳۹۶, ۱۸:۵۹
    آفتابی
    آفتابی
    35°C
    فشار کنونی: 1010 mb
    رطوبت: 7%
    سرعت باد: 25 km/h شمال
    تند باد: 43 km/h
    UV-Index: 0
     
  • اخبار سیرجان

  • کارتون