با گذشت بیش از یک هفته از ناپدید شدن پسر۱۲ساله سیرجانی در محدوده رودخانه هراز در منطقه بایجان شهرستان آمل، هنوز هیچ نشانهای از او پیدا نشده و جستوجوها برای یافتن رد و نشانی از پسر نوجوان همچنان ادامه دارد.
چشم پدر و مادرمحمدامین آباده، پسرنوجوان سیرجانی به رودخانه هراز و جنگلهای اطراف آن خشک شده وهر لحظه منتظرند تا کوچکترین نشانی از پسر گمشده خود پیدا کنند. یک هفته پیش آنها تصمیم گرفته بودند برای تفریح از سیرجان به شمال کشور بروند اما حالا با دلی شکسته و روانی رنجور هنوز در همان محلی هستند که محمدامین یک هفته پیش مفقود شد.
اصغر آباده، پدر محمدامین در مورد روز حادثه میگوید: «سه شنبه ۲۹ آبان همراه همسرم، پسرم، دوستم و همسرش تصمیم گرفتیم به سمت رامسر حرکت کنیم. پس از مدتی طی مسیر، کنار جاده توقف کردیم تا کمی استراحت کنیم. حوالی محل استراحت، رودخانهای خروشان چند شاخهای بود که پسرم به سمت آب رفت و پس از مدتی با لباسهای خیس برگشت. گفتم محمدامین لباسهایت را تعویض کن و دیگر وارد آب نشو. بعد از تعویض لباس، پسرم پایینتر رفت و شروع به عکس گرفتن از مناظر اطراف کرد. پنج شش دقیقه که گذشت، متوجه نبود محمدامین شدیم و دیگر او را ندیدیم. جستوجو برای یافتن او را آغاز کردیم اما نبود. خودم فکر میکنم پسرم داخل آب رودخانه افتاده و برای همین وارد آب شدم اما قدرت و شدتش آنقدر زیاد بود که نزدیک بود خودم را هم غرق کند، برای همین بیرون آمدم. از هلالاحمر درخواست کمک کردم و آنها هم آمدند، سه روز محل حادثه و حوالی آن را جستوجو کردند اما غواص نداشتند که زیر آب راهم بگردند. چون ممکن است جایی گیر کرده باشد و فقط غواص میتواند او را خارج کند.»
پدر با غصهای که رد آن از صدایش پیداست، ادامه میدهد: «پس از این اتفاق با اقوام و دوستانم که حدود ۵۰ نفر هستند، تماس گرفتم و موضوع را اطلاع دادم. آنها هم به محل حادثه آمدند و همچنان همگی در حال جستوجو هستیم. هلالاحمر اعلام کرده جستوجوها پس از ۷۲ ساعت متوقف میشود و باید از استان درخواست کمک کنی. پلیس هم پس از تنظیم یک صورتجلسه محل را ترک کرد و در حال حاضر خودمان با کمک دوستان و اقوام در حال جستوجو هستیم.»
فخاری، مدیرعامل هلالاحمر مازندران هم در اینباره گفت: درپی تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر استان مبنی بر گم شدن نوجوان ۱۲ ساله سیرجانی در محدوده رودخانه هراز،عملیات جستوجو برای یافتن فرد گمشده آغاز شد. در روز نخست این عملیات یک تیم چهارنفره با تجهیزات کامل از پایگاه کهرود به محل حادثه اعزام و عملیات جستوجو همراه نیروهای مردمی در ساعت ۱۵:۴۵ آغاز شد که این عملیات تا ساعت۲۱ادامه یافت ولی به علت تاریکی و دید کم، حاصلی در برنداشت که ادامه عملیات جستوجو به روشنایی هوا موکول شد. روز دوم عملیات ۳۰آبان۱۴۰۳ یک تیم چهارنفره از پایگاه کهرود و یک تیم سهنفره از پایگاه رینه با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام و عملیات جستوجوی فرد گمشده به همراه نیروهای مردمی از ساعت ۷ صبح آغاز شد. پس از چهار روز جستوجو در اطراف محل ناپدید شدن این پسر نوجوان، ردی از او به دست نیامد.