• درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • تماس با ما
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
جستجو

خودروهای بدون معاینه فنی، هر ۲۴ ساعت، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند

  • شناسه خبر: 10082
  • تاریخ و زمان ارسال: 19 دی 1398 ساعت 11:05

مدیر محیط‌زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد گفت: خودروهای بدون معاینه فنی به ازای هر ۲۴ ساعت، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند و در سال گذشته، ۴۶ هزار مورد برخورد به ثبت رسیده است.

محمد پذیرا، امروز، ۱۸ دی‌ماه، در نشست خبری «طرح کاهش آلودگی هوا LEZ» که در ساختمان معاونت حمل‌ونقل برگزار شد، اظهار کرد: زمان اخذ معاینه فنی اصلاحاتی انجام می‌شود و ۲/۲ دهم درصد کاهش مصرف سوخت اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه «در سطح شهر با وسایل نقلیه دودزا برخورد می‌شود»، افزود: خودروهای بدون معاینه فنی به‌ازای هر ۲۴ ساعت، ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند. در سال گذشته، ۴۶ هزار مورد برخورد به ثبت رسیده است که ۵۰ درصد خودروها در این نظارت‌ها فاقد معاینه فنی بوده‌اند.

پذیرا در خصوص تخصیص و برگشت سهم جرایم به استان‌، خاطرنشان کرد: تا کنون ۶۰ درصد جریمه‌ها به شهرداری و ۲۰ درصد سهم راهبری، ۱۵ درصد سهم تجهیزات و ۲۰ درصد صندوق ذخیره بیمه بوده است. در ۶۰ درصد اعتبارات، تخصیص مناسبی وجود ندارد و تنها در حد ۱۰ درصد آن به استان‌ اختصاص داده می‌شود.

مدیر محیط زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد افزود: ۲۵ درصد، برای امسال تخصیص داده شده و در سال گذشته هم ۱۵ درصد از این جریمه‌ها به این بخش اختصاص یافته است در حالیکه مطالبه ما ۱۰۰ درصدی است و این تخصیص ناچیز است. امسال ۴ میلیارد تخصیص پیدا کرده و توزیع شده است و از این مبلغ ۷۰ درصد به شهرها اختصاص می‌یابد و ۳۰ درصد سهم روستاهاست.

در ادامه این نشست، سید هادی عطارزاده طوسی، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری مشهد مطرح کرد: چندی پیش زیرساخت‌های طرح کاهش آلودگی هوا آماده شده بود اما به دلیل این که اجرای آن به مصوبه شورای همتا نیاز داشت، به مرحله اجرایی نرسیده بود، اما خوشبختانه شورای همتا تشکیل جلسه داد و بر اساس مصوبه این شورا قرار شد این طرح از ۲۹ دی در مشهد اجرایی شود.

وی با بیان این که طرح کاهش آلودگی هوا در کل شهر مشهد با اولویت هسته مرکزی اجرایی می‌شود، گفت: در این طرح، ۱۰۹ دوربین سازمان ترافیک شهرداری مشهد که به مرکز فرماندهی پلیس راهور متصل شده‌اند، پلاک خودروها را ثبت و بلافاصله به سامانه سیمفا ارسال می‌کنند و هر خودرویی که معاینه فنی نداشته باشد، شناسایی می‌شود.

عطارزاده اضافه کرد: اگر از سوی سامانه سیمفا اعلام شود خودرویی معاینه فنی ندارد، در مرحله اول از طریق پلیس راهور به دارنده خودرو اخطار داده می‌شود و اگر برای دریافت معاینه فنی اقدام نشود، برای مالک خودرو جریمه صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد: میزان جریمه‌نداشتن برگ معاینه فنی خودروها ۵۰ هزار تومان است و دوربین‌های ثبت تخلفات یک‌بار در روز برای ثبت تخلف اقدام می‌کنند، اگر فرد برای پرداخت جریمه خود اقدام نکرد، در هر بار ۵۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

وی ادامه داد: در شهر مشهد ۲۰ مرکز معاینه فنی خودرو فعالیت دارند که در پی اجرایی شدن طرح و در راستای رفاه حال شهروندان ساعت کار این مراکز افزایش پیدا می‌کند.

همچنین، سرهنگ حسن‌علی امامی جانشین رئیس پلیس راهور مشهد با اشاره به اینکه « ۹ماهه امسال در حوزه نقص سیستم روشنایی و دودزا ۳۹ هزار فقره اعمال قانون شده است»، اظهار کرد: ۷۷ هزار معاینه فنی انجام شده که ۷۲۰ مورد دچار نقص فنی بودند و ۸۲۰ فقره پلاک اخذ شده و مالکین متعهد به اصلاح شدند.

وی ادامه داد: در حوزه خودروهای سنگین در مشهد بعد از تهران ۷۰ هزار اعمال قانون داشته‌ایم و برای هر ۲۴ ساعت فقدان معاینه فنی ۵۰ هزار تومان اعمال قانون می‌شوند و برچسب باید شیشه جلو سمت راست خودرو نصب شده باشد.

جریمه معاینه فنی

مطالب مرتبط

تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار

آرشیو خبر ها
  • آخرین اخبار 10 مهر 1404

    تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

  • آخرین اخبار 26 شهریور 1404

    دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

  • آخرین اخبار 23 شهریور 1404

    آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

  • آخرین اخبار 22 شهریور 1404

    در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

  • آخرین اخبار 5 شهریور 1404

    محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

  • آخرین اخبار 26 مرداد 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

  • گزارش 25 مرداد 1404

    گزارش تصویری غرفه “نقش شیدایی”

  • گزارش 23 مرداد 1404

    خدمات سلامت به جاماندگان اربعین حسینی در سیرجان همزمان با پیاده روی حرم تا حرم امامزاده علی (ع)

پربازدیدترین اخبار ها

  • بازدید: 9,480 بازدید اطلاعیه جهت آموزش نوبت دهی و استفاده از خدمات بیمارستان فاطمه‌الزهرا(ع)
  • بازدید: 2,717 بازدید معرفی بیمه‌های تکمیلی طرف قرارداد با بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س)
  • بازدید: 1,268 بازدید این خودرو شاید پیکان جدید باشد
  • بازدید: 1,120 بازدید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فاطمه‌الزهرا( فراگیر سلامت)
  • بازدید: 839 بازدید سیرجانی‌ها در حال ساخت استادیوم سوم!
  • بازدید: 788 بازدید برنامه هفته اول خرداد ماه۱۴۰ پزشکان درمانگاه بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س) فراگیر سلامت
  • بازدید: 611 بازدید حضور دکتر مرتضی دانائیان،فوق تخصص قلب جنین، کودکان و نوجوانان برای اولین بار در سیرجان

اوقات شرعی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

دسترسی سریع

  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram