• درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • تماس با ما
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
جستجو

معاون وزیر بهداشت: داروهای موثر برای کرونا در ایران موجود است

  • شناسه خبر: 11378
  • تاریخ و زمان ارسال: 23 تیر 1399 ساعت 10:55

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه اکنون برای درمان بیماران کرونایی داروهای موثر در کشور وجود دارد،گفت: تاکنون هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ویروس کرونا کشف نشده است.

به گزارش تسنیم، قاسم جان‌بابایی امشب در نشست ستاد کرونای استان بوشهر با بیان اینکه کرونا در همه جهان به اقتصاد و سلامت مردم لطمه زد، اظهار داشت: تاکنون هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ویروس کرونا کشف نشده است.

وی، با بیان اینکه داروهای درمان بیماران کرونایی به سبب تشابه‌ای با ویروس‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد افزود: با توجه به شباهت این ویروس از لحاظ ساختمانی به ویروس هپاتیت سی، اچ آی وی و آنفلوآنزای H1N1 از داروهایی که برای درمان این ویروس‌ها استفاده می‌شود، مورد استفاده درمانی ویروس کرونا قرار می‌گیرد.

جان‌بابایی با بیان اینکه برای تحقیقات در این عرصه ۴۰ استاد پزشکی کشور در کمیته‌ای تمام مطالعات پیشرفت پزشکی در حوزه کرونا را جمع‌آوری می‌کنند، تصریح کرد: تمام مطالعات و پیشرفت‌های پزشکی درباره کرونا جمع آوری و این سبب شده تصمیم‌گیری‌ها عجولانه نباشد و در زمان حاضر نیز تصمیم گیری‌های لازم در این خصوص گرفته شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه ایران جزء ۳ تا ۴ کشور برتر دنیا در عرصه بیشترین تحقیقات پزشکی در مقابله با کرونا است، گفت: اکنون درمان‌ها و تولید داروهای موثر درمان بیماران کرونایی در کشور وجود دارد‌.

جان‌بابایی موثرترین عامل درمان بیماران بستری کرونایی را دستگاه‌های تنفسی دانست و بیان کرد: اکنون بیمار کرونایی در انتظار آی سی یو در استان بوشهر وجود ندارد اما برای آرامش مردم کمبود تجهیزات بیمارستانی تامین می‌شود.

وی، با بیان اینکه تمام سفارشات ساخت دستگاه‌های کمک تنفسی بیمارستان‌ها با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان ساخته می‌شود افزود: اکنون سفارش ساخت ۲ هزار دستگاه کمک تنفسی بیمارستان‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی داده شده که بر اساس برنامه زمان‌بندی تحویل می‌دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه مشکل تامین دستگاه‌های اکسیژن‌ساز در کشور برطرف شده است، خاطرنشان کرد: نیاز بیمارستان‌های استان بوشهر در تامین دﺳﺘﮕﺎه وﻧﺘﯿﻼﺗﻮر و تجهیزات کمک تنفسی با همکاری شرکت‌های دانش بنیان تا آخر هفته جاری برطرف می‌شود.

جان‌بابایی با بیان اینکه استان بوشهر جزو استان‌هایی است که بیماران بدحال آن و میزان مراجعه مردم شامل اطفال، میانسالان و کودکان زیاد است، گفت: براین اساس یک سوم بیماران کرونایی استان بوشهر در بخش مراقبت‌های ویژه را جوانان تشکیل می‌دهند که با توجه به توسعه تخت‌ها بیشتر آنها نجات می‌یابند.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر، بیمارستان جایگزین ندارد و تجهیزات موجود با توجه به موقعیت آن از لحاظ صنعتی و اقتصادی جوابگو نیست، افزود: باید در این راستا تدبیر کرد اما در کوتاه‌مدت قرار شد هر تعداد دستگاه کمک تنفسی و ونتیلاتور که برای استان لازم است تامین و هر‌گونه توسعه‌ای در خصوص تخت‌های ویژه انجام شود.

جان‌بابایی با اشاره به ساخت بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر گفت: این پروژه که تا قبل از مهر‌ماه وارد چرخه فعالیت درمانی می‌شود نگرانی استان بوشهر را برطرف می‌کند.

وی، از تامین تجهیزات بیمارستان ۱۱۰ تختی شهدای هسته‌ای بوشهر خبر داد و گفت: تامین کادر پزشکی و پرستاری مورد توجه ویژه قرار دارد و امسال نیروهای تخصصی پزشکی و پرستاری جذب وزارت بهداشت و درمان می‌شود که نقش مهمی در درمان بیماران و کمک به رفع خستگی کادر درمانی بیمارستان‌ها دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت با قدردانی از روحانیون در کمک به کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی خاطرنشان کرد: امید می‌رود با تلاش‌های انجام شده شاهد علاج بیماران و برچیده شدن ویروس کرونا در جهان باشیم.

جان‌بابایی یکی از دستآوردهای مهم بزرگ در عرصه ویروس کرونا در ایران را تقویت وفاق و اتحاد ملی دانست و بیان کرد: در عرصه مقابله با بیماری کرونا همه مردم و مسئولان در سطوح مختلف با اتحاد و وفاق وارد صحنه شدند و خدمات ارزنده‌ای ارائه کردند.

کرونا

مطالب مرتبط

تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار

آرشیو خبر ها
  • آخرین اخبار 10 مهر 1404

    تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

  • آخرین اخبار 26 شهریور 1404

    دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

  • آخرین اخبار 23 شهریور 1404

    آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

  • آخرین اخبار 22 شهریور 1404

    در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

  • آخرین اخبار 5 شهریور 1404

    محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

  • آخرین اخبار 26 مرداد 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

  • گزارش 25 مرداد 1404

    گزارش تصویری غرفه “نقش شیدایی”

  • گزارش 23 مرداد 1404

    خدمات سلامت به جاماندگان اربعین حسینی در سیرجان همزمان با پیاده روی حرم تا حرم امامزاده علی (ع)

پربازدیدترین اخبار ها

  • بازدید: 9,476 بازدید اطلاعیه جهت آموزش نوبت دهی و استفاده از خدمات بیمارستان فاطمه‌الزهرا(ع)
  • بازدید: 2,712 بازدید معرفی بیمه‌های تکمیلی طرف قرارداد با بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س)
  • بازدید: 1,268 بازدید این خودرو شاید پیکان جدید باشد
  • بازدید: 1,120 بازدید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فاطمه‌الزهرا( فراگیر سلامت)
  • بازدید: 839 بازدید سیرجانی‌ها در حال ساخت استادیوم سوم!
  • بازدید: 788 بازدید برنامه هفته اول خرداد ماه۱۴۰ پزشکان درمانگاه بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س) فراگیر سلامت
  • بازدید: 611 بازدید حضور دکتر مرتضی دانائیان،فوق تخصص قلب جنین، کودکان و نوجوانان برای اولین بار در سیرجان

اوقات شرعی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

دسترسی سریع

  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram