• درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • تماس با ما
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
جستجو

۶۵ درصد پزشکان به دلیل ثبت نکردن کارتخوان جریمه می‌شوند

  • شناسه خبر: 6941
  • تاریخ و زمان ارسال: 2 مهر 1398 ساعت 11:31

با توجه به ثبت نشدن حدود ۶۵ درصد کارتخوان پزشکان در سامانه مالیاتی در موعد مقرر، طبق قانون این افراد باید ۲ درصد درآمد خود را جریمه بپردازند؛ این جریمه علاوه بر جرایم کتمان درآمد یا فرار مالیاتی محاسبه می‌شود.

به گزارش فارس، ۳۱ شهریور ماه امسال مهلت قانونی پزشکان و حرف وابسته ذکر شده در قانون بودجه ۹۸ کل کشور برای ثبت کارتخوان در نظام مالیاتی به پایان رسید. این فرصت قانونی در حالی پایان یافت که طبق آخرین اخبار حدود ۳۵ درصد از پزشکان مشمول، کارتخوان خود را در سامانه سازمان امور مالیاتی ثبت کردند.

در همین باره علی رستم پور مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر برون سپاری سازمان امور مالیاتی به فارس گفته بود که ۳۵ درصد کارتخوان پزشکان در سامانه نظام مالیاتی ثبت شد که تعداد آنها ۲۶ تا ۲۷ هزار نفر می‌شود.

در مجموع ۷۳ هزار و ۸۷۷ پزشک مشمول فراخوان ثبت و نصب کارتخوان مورد تایید نظام مالیاتی شده بودند.

بر این اساس طی ماه های اخیر کارتخوان پزشکان با حاشیه‌های بسیار زیادی همراه بود و در این راستا مقاومت شدیدی از سوی مسئولان و عوامل این قشر فرهیخته و تحصیلکرده در رسانه ها و اذهان عمومی ایجاد کرد.

طبق این آمار، ۶۵ درصد پزشکان خود را از مشوق‌های قانون مالیات و تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم محروم کردند. یکی از این مشوق ها بخشودگی دو سال اول نصب صندوق فروش است که معادل ۱۰ درصد از مالیات ابرازی عملکرد مودیان را شامل می‌شود.

امکان طرح دعوای کتمان درآمد علیه پزشکانی که کارتخوان ندارند

حالا اگر نه تنها این پزشکان، بلکه تمامی مودیان و صاحبان مشاغلی که خود را مقید به اجرای احکام مالیاتی نمی‌دانند جریمه ۲ درصدی از فروش یا درآمد در انتظار آنها است. علاوه بر آنکه سازمان مالیاتی احتمالاً می تواند مدعی کتمان درآمد و فرار از مالیات نیز بشود.

با وجود آن که طی روزهای اخیر جلسه چهار جانبه میان سازمان امور مالیاتی، سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت مجلس و انجمن های علمی پزشکان برگزار شد و انتظار می‌رفت عملکردی بهتری از ثبت نام کارتخوان پزشکان‌ها رقم بخورد. اما دست آخر خروجی و ماه عسل چند ماه تنش و چالش برای انجام تکلیف قانونی، چیزی فراتر از ثبت‌نام ۳۵ درصدی نبود.

رسانه‌ها در عمل نکردن پزشکان به قانون مقصرند؟

نامه یا شبه‌بیانیه سازمان نظام پزشکی تلویحا رسانه‌ها را عاملان اصلی تنش و عدم انجام تکالیف قانونی پزشکان دانسته و از مسئولان مربوطه خواسته تا در کمیته‌ای ۴ جانبه و به دور از شفافیت و نظر عموم جامعه، به مالیات آنها رسیدگی شود.

مشخص شد که دو سوم قشر پزشکاندر انظار عمومی خود را مقید به قانون ندانستند و وقعی به وظایف قانونی ننهادند. البته اجرای قانون برای همه یکسان است با این حال توقع این بود خواصی مانند پزشکان که با عموم جامعه سروکار دارند و اعتماد نسبی میان مردم و آنها برقرار است وجهه بهتری در انظار از خود نشان می دادند.

علی رستم پور مقام مسئول در سازمان مالیاتی در گفت‌وگو با فارس در مورد ورود سازمان مالیاتی به حساب‌های بانکی پزشکان گفته بود: تکالیف سازمان سر جای خود است و مربوط به گروه خاصی نیست. سازمان مالیاتی بر اساس وظیفه‌ای که دارد به منظور شناسایی مودیان، تشخیص درآمد واقعی و مطالبه مالیات برای همه یکسان و طبق قانون مالیات‌ها عمل کند.

مدیرکل دفتر تنظیم مقررات و نظارت بر برون‌سپاری سازمان امور مالیاتی گفت: سامانه برای ثبت کارتخوان همچنان باز است اما پزشکانی که در موعد قانونی ثبت نام نکردند مشمول تسهیلات قانونی مالیات نخواهند شد. سازمان امور مالیاتی سال ۹۹ در مورد جرایم و ضوابط عدم اجرا تصمیم گیری می‌کند با این وصف براساس تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌ها جریمه عدم تمکین به قانون ۲ درصد فروش در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: قرار بود برای نصب کارتخوان پزشکان از اول سال ۹۸ اجرایی شود که فراخوان از نیمه سال بود و این مدت مشمول جریمه نخواهد شد و ملاک اجرا از نیمه دوم سال است.

پزشک کارتخوان

مطالب مرتبط

تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار

آرشیو خبر ها
  • آخرین اخبار 10 مهر 1404

    تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

  • آخرین اخبار 26 شهریور 1404

    دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

  • آخرین اخبار 23 شهریور 1404

    آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

  • آخرین اخبار 22 شهریور 1404

    در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

  • آخرین اخبار 5 شهریور 1404

    محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

  • آخرین اخبار 26 مرداد 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

  • گزارش 25 مرداد 1404

    گزارش تصویری غرفه “نقش شیدایی”

  • گزارش 23 مرداد 1404

    خدمات سلامت به جاماندگان اربعین حسینی در سیرجان همزمان با پیاده روی حرم تا حرم امامزاده علی (ع)

پربازدیدترین اخبار ها

  • بازدید: 9,480 بازدید اطلاعیه جهت آموزش نوبت دهی و استفاده از خدمات بیمارستان فاطمه‌الزهرا(ع)
  • بازدید: 2,714 بازدید معرفی بیمه‌های تکمیلی طرف قرارداد با بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س)
  • بازدید: 1,268 بازدید این خودرو شاید پیکان جدید باشد
  • بازدید: 1,120 بازدید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فاطمه‌الزهرا( فراگیر سلامت)
  • بازدید: 839 بازدید سیرجانی‌ها در حال ساخت استادیوم سوم!
  • بازدید: 788 بازدید برنامه هفته اول خرداد ماه۱۴۰ پزشکان درمانگاه بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س) فراگیر سلامت
  • بازدید: 611 بازدید حضور دکتر مرتضی دانائیان،فوق تخصص قلب جنین، کودکان و نوجوانان برای اولین بار در سیرجان

اوقات شرعی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

دسترسی سریع

  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram