• درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • تماس با ما
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
جستجو

بیش از ۱۵ هزار فقره پرونده در شورا‌های حل اختلاف سیرجان مختومه شدند

  • شناسه خبر: 14176
  • تاریخ و زمان ارسال: 6 اسفند 1400 ساعت 1:44

رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه آمار صلح و سازش در برخی نقاط شرق و جنوب استان کرمان بالای ۷۰ درصد است گفت: در حال حاضر ۱۱۳ نفر در ۲۸ شعبه شورای حل اختلاف شهرستان سیرجان مشغول خدمت رسانی به مردم هستند و در ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۱۵ هزار و ۹۷۵ فقره پرونده مختومه شده است.

یدالله موحد در جمع اعضا و دبیران شورا‌های حل اختلاف شهرستان سیرجان اظهار کرد: فلسفه شکل گیری شورا‌های حل اختلاف ایجاد صلح و سازش در پرونده‌ها بوده است و در این راستا استفاده از میانجی گری و داوری و استفاده از ظرفیت مصلحین و حکمین قرآنی از دیگر راهبرد‌های قوه قضاییه برای توسعه صلح و سازش در دعاوی به شمار می‌رود.

رییس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: در فرهنگ دین مبین اسلام براساس آیات شریفه قرآن مجید، احادیث و روایات موجود اصلاح ذات البین و توسعه صلح و سازش یکی از برترین عبادات الهی و از مهمترین فضائل اخلاقی مسلمانان به شمار می‌رود.

وی  با اشاره به این مطلب که امام علی در نامه ۴۷ نهج البلاغه، فرزندان خود و تمامی کسانی که در طول تاریخ بشریت این وصیت نامه را می‌خوانند را به تقوای الهی، نظم در امور و اصلاح ذات البین توصیه کرده اند، تاکید کرد: بسیاری از افراد به دور از توجه به جایگاه و عنوان اداری در راستای اصلاح ذات البین، ایجاد صلح و سازش و جلوگیری از منازعات و اختلافات تلاش می‌کنند و به عنوان مسلمان مصلح شناخته می‌شوند.

موحد ضمن بیان این مطلب که ثواب اصلاح ذات البین در برخی موارد برابر با ثواب مجاهد فی سبیل الله معرفی شده است، گفت: هر چه اختلافات، دعاوی و کینه‌ها در جامعه اسلامی ترویج یابد، موجب سستی و گسست اجتماعی می‌شود و از این رو شورا‌های حل اختلاف از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

وی با اشاره به جایگاه اجتماعی بالای اعضای شورا‌های حل اختلاف، تصریح کرد: مردم نیز اهمیت کار قضات، دبیران و اعضای شورای حل اختلاف را به خوبی درک می‌کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان، حمایت از اعضا و دبیران شورا‌های حل اختلاف را مور تاکید قرار داد و ادامه داد: دستگاه قضایی تمام تلاش خود را در این حوزه به کار گرفته است و انتظار می‌رود که سایر دستگاه‌ها بالاخص قوه مقننه نیز به وظایف خود در این رابطه عمل کنند طرح تعالی شورا‌های حل اختلاف نیز در مجلس شورای اسلامی مطرح شده و انتظار می‌رود با جدیت دنبال شود و از این رو در آزمون استخدامی قوه قضاییه نیز بر اساس قانون سهمیه‌ای ویژه اعضای شورا‌های حل اختلاف پیش بینی شده است.

وی گفت: باید با حفظ شان و کرامت اعضای شورا‌های حل اختلاف و دستگاه قضایی در راستای کمک و رفع مشکلات اعضای شورا‌های حل اختلاف اقدام شود و بسیار علاقه‌مند هستیم که بتوانیم در این حوزه خدمت کنیم.

رییس کل دادگستری استان کرمان افزود: شورا‌های حل اختلاف جزء ساختار قوه قضاییه هستند و باید در حوزه‌های آموزش، مهارت صلح و سازش، مسائل فرهنگی و آموزش‌های حرفه‌ای و شغلی یکسان دیده شوند و البته برخی تفاوت‌های این دو حوزه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

موحد با تاکید بر اینکه اقدامات هر فرد در دستگاه قضایی در ساختار قانونی براساس جایگاه آن‌ها قابل تقدیر است، بیان کرد: استان کرمان همواره جزء پنج استان برتر کشور در حوزه شورا‌های حل اختلاف است.

وی با اشاره به اینکه آمار صلح و سازش در برخی نقاط شرق و جنوب استان کرمان بالای ۷۰ درصد است، تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱۳ نفر در ۲۸ شعبه شورای حل اختلاف شهرستان سیرجان مشغول خدمت رسانی به مردم هستند و این تعداد از اعضا و دبیران توانستند در ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۱۵ هزار و ۹۷۵ فقره پرونده را مختومه کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: در مجموع طی سال جاری سه هزار و ۸۲۶ پرونده در شعب شورا‌های حل اختلاف شهرستان سیرجان به صلح و سازش منتهی شده که ۲۴ درصد از کل پرونده‌های وارده و ۳۸ درصد از پرونده‌های قابل صلح و سازش را شامل می‌شود.

موحد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۲۷ فقره پرونده در شورا‌های حل اختلاف ویژه زندان شهرستان سیرجان به سازش منجر شده است که در نتیجه آن ۲۶ مددجو از زندان آزاد شده اند همچنین کارکنان این شعب موفق شدند در این بازه زمانی با پادرمیانی و میانجی گری یک نفر از محکومین به قصاص را از چوبه دار رها سازند و فرصت زندگی مجدد به آن‌ها ببخشند.

شورای حل اختلاف یدالله موحد

مطالب مرتبط

تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار

آرشیو خبر ها
  • آخرین اخبار 10 مهر 1404

    تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

  • آخرین اخبار 26 شهریور 1404

    دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

  • آخرین اخبار 23 شهریور 1404

    آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

  • آخرین اخبار 22 شهریور 1404

    در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

  • آخرین اخبار 5 شهریور 1404

    محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

  • آخرین اخبار 26 مرداد 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

  • گزارش 25 مرداد 1404

    گزارش تصویری غرفه “نقش شیدایی”

  • گزارش 23 مرداد 1404

    خدمات سلامت به جاماندگان اربعین حسینی در سیرجان همزمان با پیاده روی حرم تا حرم امامزاده علی (ع)

پربازدیدترین اخبار ها

  • بازدید: 9,480 بازدید اطلاعیه جهت آموزش نوبت دهی و استفاده از خدمات بیمارستان فاطمه‌الزهرا(ع)
  • بازدید: 2,717 بازدید معرفی بیمه‌های تکمیلی طرف قرارداد با بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س)
  • بازدید: 1,268 بازدید این خودرو شاید پیکان جدید باشد
  • بازدید: 1,120 بازدید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فاطمه‌الزهرا( فراگیر سلامت)
  • بازدید: 839 بازدید سیرجانی‌ها در حال ساخت استادیوم سوم!
  • بازدید: 788 بازدید برنامه هفته اول خرداد ماه۱۴۰ پزشکان درمانگاه بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س) فراگیر سلامت
  • بازدید: 611 بازدید حضور دکتر مرتضی دانائیان،فوق تخصص قلب جنین، کودکان و نوجوانان برای اولین بار در سیرجان

اوقات شرعی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

دسترسی سریع

  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram