• درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • تماس با ما
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
  • خانه
  • سیرجان
    • حوادث
    • ورزشی
    • اجتماعی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
  • استان
    • شهربابک
    • بافت
    • بردسیر
    • ارزوئیه
    • رابر
    • پاریز
  • ایران
    • حوادث
    • سیاسی
    • اقتصادی
    • فرهنگی
    • اجتماعی
  • ورزش
    • فوتبال
    • والیبال
    • بسکتبال
    • کُشتی
    • سایر ورزش‌ها
  • بین‌الملل
  • یادداشت
  • گزارش
  • گفت‌وگو
جستجو

آمار بستری‌های کرونایی در استان کرمان از ابتدای همه‌‌گیری به مرز ۴۰ هزار نفر رسید

  • شناسه خبر: 12718
  • تاریخ و زمان ارسال: 12 مهر 1400 ساعت 12:23

کرونا در ادامه روند نزولی خود در کرمان ۱۰۴ بیمار را راهی بیمارستان کرد تا شمار بیماران بستری در بیمارستان‌های استان به مرز ۴۰ هزار نفر برسد.

کرونا در ادامه روند نزولی خود در پیک پنجم خود در استان کرمان در شبانه روز گذشته ۱۰۴ بیمار دیگر راهی بیمارستان کرد تا شمار بیماران قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان از ابتدای شیوع بیماری به مرز ۴۰ هزار نفر برسد.

واکسیناسیون کرونا نیز در استان کرمان بدون هیچ محدودیتی در حال انجام است و شمار جانباختگان کرونا در استان این روزها به نسبت روزهای سخت و سیاه کرونایی مردادماه حدود ۷۰ درصد کاهش داشته و به گفته مسئولان میزان مرگ و میر افراد غیرواکسینه ۱۱ برابر کسانی است که واکسن کرونا زده‌اند.

خوشبختانه زائران اربعین استان کرمان هم که این روزها به صدر اخبار آماده‌اند، حالشان خوب است و به گفته مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان تا کنون گزارشی مبنی بر بستری زائران زیارت اربعین به دلیل ابتلا به کرونا در استان نداشتیم با این وجود به افرادی که به سفر اربعین رفته‌اند توصیه کرد ۱۰ تا ۱۴ روز خود مراقبتی داشته باشند.

از سوی دیگر علی زینی‌وند استاندار کرمان با اشاره به خبر منتشر شده از قول وی در روزهای گذشته در ارتباط با تست کرونای زائران پیاده‌روی اربعین از استان کرمان اظهار داشت: به دلیل بی‌دقتی و کار غیرحرفه‌ای یک خبرنگار و یک رسانه، این خبر خوراکی برای رسانه‌های بیگانه تبدیل شد.

وی با بیان اینکه خیلی از کسانی که در اتاق‌های فکر بیگانه حضور دارند مانند لاشخور آماده هستند تا چیزی بر زمین بیفتد و از همه طرف به آن حمله کنند گفت: متأسفانه انتشار این خبر باعث شد که آرمان‌ها، ارزش‌ها و زوار امام حسین(ع) را مورد هجمه قرار بگیرند.

استاندار کرمان ادامه داد: اصل ماجرا این بود که در جلسه ستاد کرونای استان کرمان که وظیفه آن کنترل و دقت در مراقبت و سلامت مردم در برابر کرونا است گاهی برای دقت بیشتر دستگاه‌ها برای روی برخی مسائل تاکید زیادتری شده و یا برای توجه بیشتر مسئولان به سلامت مردم در برخی مسائل اغراق می‌شود که رسانه‌ها باید به این موضوعات توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه نگرانی در ارتباط با زوار اربعین امام حسین (ع) در استان کرمان وجود ندارد افزود: همه زوار ما با واکسن به این سفر عظیم معنوی رفتند و تا کنون هیچ کدام از زائران استان کرمان بستری هم نشدند که با انتشار بی‌دقت این خبر هم در حق کرمان و هم در حق زائران استان اجحاف شد.

زینی‌وند با عنوان اینکه حدود هزار و ۵۰۰ نفر از زائران ما توفیق تشرف به این سفر معنوی را پیدا کردند گفت: در بررسی اولیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گزارشی ارائه شده که ما را بر آن داشت به دستگاه‌ها مربوطه تذکر داده که دقت بیشتری در بررسی سلامت زائران انجام دهند.

وی با بیان اینکه این یک تذکر در یک جلسه داخلی بود که به یک تیتر غیر حرفه‌ای از زبان استاندار کرمان تبدیل شد افزود: این تصور ایجاد شد که استاندار کرمان گفته “از تمامی زائران اربعین تست گرفته شده و اکثریت قریب به اتفاق آنها به کرونا مبتلا شدند.”

استاندار کرمان با اشاره به اینکه مخابره همین تیتر باعث شد هجمه عظیمی علیه ارزش‌ها و زوار عزیز ما ایجاد شود و متاسفانه اصلاحیه این خبر هم دیده نشد و کسی توجهی به آن نکرد گفت: اینجا است که باید بدانیم، چقدر دندان‌های درنده و وحشی منتظر و مترصد هستند که به هر بهانه‌ای به ارزش‌های ما حمله کرده و بین مردم ما تفرقه ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه عده‌ای منتظر بودند از کاه، کوه ساخته و ناجوانمردانه به زوار کربلای امام حسین (ع) بتازند افزود: به خیلی‌ها اجحاف شد که ممکن است قابل جبران هم نباشد در حالی که باید قدم‌های زوار امام حسین (ع) را بوسید و بر چشم گذاشت.

کرونا

مطالب مرتبط

تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

لغو پاسخ

جدیدترین اخبار

آرشیو خبر ها
  • آخرین اخبار 10 مهر 1404

    تولید و فروش چشمگیر گل گهر در شش ماهه اول سال

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۴۰ ق

  • آخرین اخبار 31 شهریور 1404

    در ارزیابی “دهمین اجلاس انتخاب ملی”

  • آخرین اخبار 26 شهریور 1404

    دریافت تندیس جایزه ملی مدیریت انرژی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

  • آخرین اخبار 23 شهریور 1404

    آگهی مزایده ۰۴/۱۱۷۴ ق

  • آخرین اخبار 22 شهریور 1404

    در راستای کاهش مصرف انرژی در تولید آهن اسفنجی

  • آخرین اخبار 5 شهریور 1404

    محیاپور مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر شد

  • آخرین اخبار 26 مرداد 1404

    آگهی مناقصه ۰۴/۱۱۲۹ق

  • گزارش 25 مرداد 1404

    گزارش تصویری غرفه “نقش شیدایی”

  • گزارش 23 مرداد 1404

    خدمات سلامت به جاماندگان اربعین حسینی در سیرجان همزمان با پیاده روی حرم تا حرم امامزاده علی (ع)

پربازدیدترین اخبار ها

  • بازدید: 9,479 بازدید اطلاعیه جهت آموزش نوبت دهی و استفاده از خدمات بیمارستان فاطمه‌الزهرا(ع)
  • بازدید: 2,714 بازدید معرفی بیمه‌های تکمیلی طرف قرارداد با بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س)
  • بازدید: 1,268 بازدید این خودرو شاید پیکان جدید باشد
  • بازدید: 1,120 بازدید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فاطمه‌الزهرا( فراگیر سلامت)
  • بازدید: 839 بازدید سیرجانی‌ها در حال ساخت استادیوم سوم!
  • بازدید: 788 بازدید برنامه هفته اول خرداد ماه۱۴۰ پزشکان درمانگاه بیمارستان تخصصی فاطمه‌الزهرا(س) فراگیر سلامت
  • بازدید: 611 بازدید حضور دکتر مرتضی دانائیان،فوق تخصص قلب جنین، کودکان و نوجوانان برای اولین بار در سیرجان

اوقات شرعی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد

دسترسی سریع

  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • برنامه پروازی و حرکت قطارها
  • تبلیغات
  • تماس با ما
  • درباره ما

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram