• امروز : جمعه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 3 May - 2024
17
نگاهی به گذشته؛

به یادماندنی‌ترین سریال‌های ماه رمضان کدامند؟

  • کد خبر : 2553
  • 29 اردیبهشت 1397 - 9:45
به یادماندنی‌ترین سریال‌های ماه رمضان کدامند؟

یکی از بهترین لحظات ایام ماه مبارک رمضان، گرد هم جمع شدن خانواده در زمان افطار و استراحت بعد از آن است. از سال ۶۹ تا به حال، صدا و سیما برای ماه رمضان برنامه‌هایی مناسبتی زیادی مثل فیلم و سریال آماده می‌کند. سریال‌هایی که در بعضی سال‌ها با استقبال و رضایت چشم‌گیر مخاطبان همراه […]

یکی از بهترین لحظات ایام ماه مبارک رمضان، گرد هم جمع شدن خانواده در زمان افطار و استراحت بعد از آن است. از سال ۶۹ تا به حال، صدا و سیما برای ماه رمضان برنامه‌هایی مناسبتی زیادی مثل فیلم و سریال آماده می‌کند. سریال‌هایی که در بعضی سال‌ها با استقبال و رضایت چشم‌گیر مخاطبان همراه بودند و در بعضی سال‌های دیگر، مثل همین سال گذشته چنگی به دل نمی‌زدند و صدای همه را در می‌آوردند. در این مطلب ۱۰ سریال که سرآمد و خاطره انگیزتر از دیگر سریال‌ها بوده‌اند را به بهانه شروع ماه رمضان و سریال‌هایی که هنوز مشخص نیست بتوانند با این سریال‌ها به رقابت بپردازند یا نه، در کنار هم جمع کرده‌ایم.
گمگشته ای محبوب
ماه رمضان سال ۸۰ رامبد جوان با ساخت سریال موفق «گمگشته» نام خود را پر رنگ کرد و به آتیلا پسیانی فرصت بزرگی برای محبوبیت دو چندان داد. غیر از داستان جذاب سریال گمگشته که از تقابل خوبی و بدی روایت می‌کرد، آهنگ تیتراژ درجه یک «گمگشته» هم باعث سرشناس شدن «مجید اخشابی» شد. «گمگشته» داستان مرد بی سرو پایی است که شباهت عجیبی به یک فرد با نفوذ و البته مذهبی دارد. او با همدستی دوستانش، مرد با نفوذ را برای مدتی دزدیده و در عوض خودش را به جای او در خانواده آن مرد جا می‌‌زند.
همچنان در یادها
شاید این بهترین یادآوری برای سریال «خانه به دوش» باشد. سریالی که هنوز دیالوگ معروفش: «داری به چی فکر می‌کنی؟ چرا قیمه‌ها را می‌ریزی تو ماستا!؟ » بین مکالمات مردم چرخ می‌خورد و تکراری نمی‌شود. باورش سخت است اما از ماه رمضانی که «خانه به دوش» و خانواده آقا ماشالله را تماشا می‌کردیم ۱۴ سال گذشته است.
پادشاه سریال‌های ماه رمضان
عنوان بهترین سریال غیر کمدی تمام ماه رمضان‌هایی که پشت سر گذاشته‌ایم به سریال «میوه ممنوعه» می‌رسد. میوه ممنوعه از آن سریال‌هایی بود که دیگر تکرار نشد. سریالی که داستانی پر کشش داشت، داستانی از یک عشق ممنوعه و خانه خراب کن، داستانی که پیر و جوان خانواده‌ها را دور هم جمع می‌کرد و تا مدت‌ها بر سر زبان‌ها افتاده بود. «میوه ممنوعه» با بازی همیشه درخشان علی نصیریان و هانیه توسلی، صدای خوش احسان خواجه امیری روی تیتراژ پایانی هرگز از خاطر مهمانان ماه خدا پاک نخواهد شد.
شیطان در تلویزیون
حتما با خواندن این تیتر متوجه شدید منظورم کدام سریال‌ها هستند. «او یک فرشته بود» و «اغما» دو سریال جنجالی حضور شیطان در تلویزیون بودند و برای همان دوران جذابیت و البته سر و صدای زیادی هم داشتند. «بهاره افشاری» نقش منفی این سریال با همین اثر به محبوبیت رسید و «حامد کمیلی» هم با آن چهره معصوم و رفتار شیطنت آمیز متضادش تبدیل به بهترین بازیگر نقش شیطان تلویزیون ایران شد.
عطاران در رمضان
این روزها بیشتر از این‌که رضا عطاران را در سریال‌های طنز تلویزیون ببینیم، تصاویرش را روی پرده سینما رصد می‌کنیم. عطاران از سال ۸۰ تا ۸۸ در سریال‌های ماه رمضان و نوروزی حضور پر رنگی داشت که «بزنگاه» از بهترین و البته پر سر و صداترین کارهای او بود. داستان «بزنگاه» از این قرار بود که مردی معتاد و طلاق گرفته، بعد از فوت پدرش با خواهر و برادرهایش با مشکلاتی رو به رو شده بودند. نشان دادن اعتیاد عطاران و مصرف مواد در قاب تلویزیون، واکنش‌های زیادی را آن زمان به دنبال داشت.
به یادماندنی سریال ماورایی
تا به حال سریال‌های ماورایی زیادی مثل «کمکم کن» و «پنج کیلومتر تا بهشت» ساخته شده اما اگر شما هم تمام این سریال‌ها را دیده باشید، احتمالا رای‌تان را برای سریال «ملکوت» نگه می‌دارید. ملکوت داستان مردی به نام «حاج فتاح» با بازی «محمدرضا شریفی‌نیا» است. «حاج فتاح» طی تصادفی دچار مرگ مغزی می‎شود و در این حین به کمک فرشته‌ای که همراه او شده، غیر مستقیم از اعضای خانواده‌اش طلب یاری می‌کند. این سریال با بازی بسیار خوب «رضا رویگردی»، داماد طماع این خانواده به یکی از سریال‌های ماندگار ماه رمضان تبدیل شد.
نا مادرانه
اسم سریال «مادرانه» که می‌آید، اولین چیزی که به خاطر همه می‌رسد، بازی‌های همیشه استادانه «مهدی سلطانی» است. کل این سریال و ماندگاری‌اش مدیون «مهدی سلطانی» و جمله کوتاه و تحکمانه‌اش: «بگو خب» است. سریال «مادرانه» به غیر از روایت غم انگیز نبود مادر و مصائب به وجود آمده از آن در خانواده، نمایش زیبایی از بیدار شدن عشقی قدیمی را به تصویر کشیده بود.
سریال پلیسی با رنگ و لعاب هندی
«میکائیل» از آن دست سریال‌های خوب ماه رمضانی بود که، مخاطبانش حتی پای تماشای باز پخش‌هایش هم می‌نشستند. کامبیز دیر باز به غیر از «میکائیل»، در سریال ماه رمضانی «زیر پای مادر» هم نقش اول را داشت، اما کسانی که هر دو سریال را دیده‌اند «خلیل کبابی» را به اندازه یک دهم «میکائیل» هم دوست ندارند. داستان سریال «میکائیل» حول محور پلیسی می‌گردد که به دنبال کشف راز کشته شدن بهترین دوستش «رسول» است.
دردسرهایی دوست داشتنی
«دردسرهای عظیم» بین دیگر سریال‌های محبوب ماه رمضانی، جدیدترین است. اگر چه فصل یک این سریال به مراتب جذاب‌تر از فصل دوم آن بود، اما به هر حال این سریال با بازی پول‌سازترین بازیگر سال گذشته سینما، «جواد عزتی» توانست مخاطبان رضایتمند داشته باشد. موضوع اصلی سریال «دردسرهای عظیم»، مشکلات ریز و درشت و عجیب و غریبی است که هر ثانیه بر سر راه ازدواج دو نقش اصلی فیلم خراب می‌شود.
از رمضان تا نوروز
«پایتخت» پر مخاطب‌ترین سریال دنبال داری است که هم در ماه رمضان و هم در عید نوروز رقبایش را به راحتی پشت سر گذاشته. «پایتخت» حتی اگر گاهی با ضعف فیلم نامه همراه بود، باز هم توانست با کمک خانواده بامزه «معمولی» خاص‌ترین سریال تلویزیون در تمام ایام سال باشد. سریالی که مردم همیشه چشم به راه آمدن فصل بعدی‌اش هستند.

لینک کوتاه : https://sirjannews.ir/?p=2553

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام های بسیار طولانی منتشر نخواهد شد.