• امروز : سه شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 May - 2024
7

قیمت مرغ زنده در کرمان از میانگین کشوری کمتر است

  • کد خبر : 7668
  • 24 مهر 1398 - 11:06
قیمت مرغ زنده در کرمان از میانگین کشوری کمتر است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: بخش دولتی همواره به منظور تعدیل بازار و با توجه به قیمت تمام شده مرغ زنده و تقاضای مصرف کننده، اقدام به توزیع مرغ منجمد می­‌کند لذا قیمت مرغ زنده در این استان از میانگین کشوری کمتر است. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، علی باقری […]

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: بخش دولتی همواره به منظور تعدیل بازار و با توجه به قیمت تمام شده مرغ زنده و تقاضای مصرف کننده، اقدام به توزیع مرغ منجمد می­‌کند لذا قیمت مرغ زنده در این استان از میانگین کشوری کمتر است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، علی باقری افزود: معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، اقدامات موثری در زمینه رفع مشکلات ایجاد شده و تامین نهاده ها و جلوگیری از قیمت روز افزون آنها انجام می دهد تا مشکلات مرغداران مرتفع شود.

وی اظهار داشت: از آنجایی که درصد بالایی از نهاده ها مانند ذرت و سویا از منابع خارج از کشور تامین می شود، نوسانات ارزی تاثیر مستقیم بر قیمت نهاده ها و در نتیجه قیمت تمام شده محصولات تولیدی دارد لذا معاونت بهبود تولیدات دامی استان کرمان با پیگیری های مستمر به منظور تامین نهاده ها با قیمت مصوب دولتی توانسته با همکاری وزارتخانه متبوع و هماهنگی تشکل های مربوط، در این مقوله تا حد زیادی این مهم را برطرف و مشکل مرغداران مرتفع شود و در این زمینه کرمان یکی از برترین استان های کشور است.

باقری ادامه داد: شیوع بیماری­های دامی مرتبط با شرایط جغرافیایی، اقلیمی، گرما، ارتفاع از سطح دریا و غیره است که این موضوع نیز با عنایت به اهمیت آن، مورد توجه جدی معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان قرار دارد که با برگزاری کلاسهای آموزشی برای کارشناسان مستقر در واحدها و تولیدکنندگان تا حدود زیادی مرتفع شده است.

وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که سامانه جوجه ریزی در واحدهای پرورشی به صورت شبکه ای و سراسری در وزارتخانه به تشکل ها تفویض و واگذار شده، مرغداران در حال حاضر با هماهنگی اتحادیه و تعاونی های مربوطه، جوجه ریزی را بر اساس ظرفیت پروانه، امکانات سالن ها و امکانات مالی مرغدار، طبق برنامه ریزی دقیق انجام می دهند به طوری که جوجه ریزی نیمه اول سال جاری حدود ۱۰ درصد نسبت به سال ۹۷ افزایش داشته است.

وی افزود: عوامل اقلیمی مانند گرمای زیاد و کمبود نقدینگی و امکانات مرغداران، به طور قطع در تولید تاثیر دارد اما موارد در کمیته های مربوطه مطرح و به وزارتخانه متبوع ارسال شد و نتایج مثبت آن در راستای اجرای طرحهایی از قبیل «بهبود مدیریت مرغداریها و طرح مرغ سایز» قابل مشاهده است.

لینک کوتاه : https://sirjannews.ir/?p=7668

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام های بسیار طولانی منتشر نخواهد شد.